Nieuwe Milieu vriendelijke single voor Gebroeders Ko

5-11-2009

Nu Gerard Koopmans volledig hersteld is van de ingreep aan zijn poliep kan hij zich samen met zijn broer Ton als Gebroeders KO weer volop op de komende Sinterklaasperiode storten. Na eerder succesvolle Sinterklaassingles gescoord te hebben met “Sinterklaas Disco”, “De Sinterklaasboot”, “Zwaai Maar Dag Sinterklaasje” en “De Knippieten” kunnen we ook dit jaar weer rekenen op een Sinterklaashit van de Gebroeders Ko. Dit jaar heeft de Sinterklaassingle een actueel onderwerp; namelijk groene stroom. Hun single “Groene Stroomboot” is eigenlijk een oproep aan Sinterklaas om eens na te denken over een pakjes boot op groene stroom zodat het milieu gespaard wordt. “Groene Stroomboot” is afkomstig van hun tweede Sinterklaas album "Dag Sinterklaasje" dat vol staat met 18 geweldige Gebroeders KO Sinterklaasnummers en is een absolute must voor dit Sinterklaasseizoen. De single zal, in combinatie met een passende videoclip, ook dit jaar zeker weer hoog gaan scoren en zal met zekerheid de 25e Top 100 notering voor de Gebroeders KO op rij gaan worden.

Meer nieuws van Gebroeders Ko Sint Meezing Sjo - Sinterklaasshow

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact