Nieuwe show van Ernst en Bobbie vanaf nu te boeken.

31-1-2014

Na het succes van de 'Soepkippen show (ongeplukt)' komen Ernst en Bobbie met een nieuw half uur durend programma, namelijk de 'Doe mee als je durft show'!

Het populaire kinderduo brengt een groot gedeelte van hun hits ten gehore én er wordt weer een hoop gelachen om deze twee grootste soepkippen van Nederland. Uniek aan de 'Doe mee als je durft show' is dat kinderen, vaders en moeders mee kunnen doen op het toneel. Samen met het publiek zorgen Ernst en Bobbie voor een super vrolijk en muzikaal optreden.

Ernst, Bobbie en de Rest is een kinderserie die al sinds 1998 te zien is op de Nederlandse televisie. Spannende avonturen, twee vrolijke helden, swingende muziek, veel lachen, een beetje educatie, veel kattenkwaad en zeker géén geweld: dat zijn de voornaamste ingrediënten van Ernst en Bobbie. 

Meer nieuws van Ernst en Bobbie - Doe mee als je durft show

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact