De grote Sinterklaasshow van Clown Jopie en Tante Angelique in 10 afleveringen op de TV Site.

17-11-2010

Sinterklaas is weer aangekomen in Nederland. Clown Jopie wordt dan altijd erg zenuwachtig. De hele dag vraagt hij aan Tante Angelique mag ik mijn flap al zetten. Iedere avond zingt hij alle bekende Sinterklaasliedjes. Natuurlijk galmt hij ook "Si, sa, SInterklaassie" en "Au, au, au, zwarte Piet zijn kont ziet blauw. Clown Jopie en Tante Angelique hebben opnames gemaakt van hun theatershow: De grote Sinterklaasshow met Clown Jopie en Tante Angelique. De televisie opnames van deze show kun je bekijken op de TV site. Vanaf 13 november kun je aflevering 1 bekijken op de TV Site van Clown Jopie en Tante Angelique. Hou de TV Site van Clown Jopie en Tante Angelique in de gaten want voor 5 december zijn alle afleveringen online.

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact