P L O N S : De kinderformule Jip’s WaterWereld en Jeroen lanceren landelijk hun eerste cd!

13-10-2008

Jip, het cartoon nijlpaard en Jeroen lanceren woensdagmiddag 22 oktober hun eerste cd : PLONS. Deze spectaculaire introductie vindt plaats tijdens Jip’s Jeugdshow met Jeroen om 14.00 uur in Sportfondsen Maesemunde te ’s Gravenzande. Water, het leukste speelgoed dat er is! Dit motto staat centraal bij de formule Jip’s WaterWereld, de verzamelnaam voor alle kinderactiviteiten in zwembaden. Jip, het nijlpaardje is de mascotte van ruim 100 zwembaden in Nederland. Samen met Jip ontdekken kinderen de wondere wereld van het water. PLONS : de nieuwe cd voegt een extra dimensie toe aan water, het leukste speelgoed dat er is. De geweldige meezinger “Jippie, jippie a jee”. Het gezellige : “Gefeliciteerd met je diploma”. “Jip, dat is een nijlpaard” speciaal geschreven voor onze mascotte Jip en tenslotte het afscheidslied : “Bye, bye” De Sportfondsen Groep, exploitant van 300 sport- en welzijnaccommodaties, is een samenwerking aangegaan met Jeroen van den Berg, bekend van Jeroen's Jeugdshow. Jeroen is als entertainer en als presentator door zijn samenwerking met de meidengroep Djumbo en de Gebroeders Ko een rijzende ster in de showbusiness. Jip’s Jeugdshow met Jeroen is momenteel Jeroen zijn parade(nijl)paardje. Speciaal voor Jip’s WaterWereld heeft hij een nieuwe show ontwikkeld: de Jip’s Jeugdshow met Jeroen. Dit is een show vol grappige en spetterende momenten! Tijdens de show komt Jip langs en maakt er een echt feestje van. Het zwembad, met Jip als bindend element, is weer leuk voor kinderen. Alle zwembaden in Nederland kunnen deelnemen aan deze formule. Jip en Jeroen zullen een spetterende attractie worden voor de zwembaden. Natuurlijk kunnen de kinderen alle nummers van “Plons” uit volle borst meezingen. De Jip’s Jeugdshow met Jeroen trekt in 2009 langs de aangesloten zwembaden in Nederland.

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact