Billie Bogaard & Jeroen Lanceren nieuwe CD

11-9-2008

Op 20, 21, 27 en 28 september presenteren entertainer Jeroen en Billie Bogaard hun eerste C.D. single : “Billie Bogaard” in winkelcentrum “In de Bogaard” te Rijswijk. Jeroen van den Berg heeft in samenwerking met Milonga Evenementen een promotiecampagne voor winkelcentrum “In de Bogaard”in Rijswijk ontwikkeld. Het creatieve zichtbare resultaat is Billie. “In de Bogaard” heeft onze Billie vervolgens liefdevol in de armen gesloten. Onze grote rakker en allemansvriend : Billie Bogaard was geboren. Billie en Jeroen promoten nu samen winkelcentrum “In de Bogaard” Jeroen is als entertainer en presentator middels zijn samenwerking met de populaire meidengroep Djumbo (in de Jumbo Summer Toer) ,de Gebroeders Ko (als baas van het snoep voor Jamin) en met Snappie de groene krokodil(in Jeroen’s Jeugdshow) een groeiende ster in de showbusiness. De zanger Jeroen heeft een prettig in het gehoor liggende sound Billie is ondeugend. Hij is dol op shoppen en luistert het liefst naar zijn i-pod. Billie swingt relaxed mee in zijn gave en coole outfit. Jeroen en Billie zullen in de kortste keren met hun uitnodigende en gezellige single : “Billie Bogaard” een extra attractie worden voor het Winkelcentrum. “Billie Bogaard” zal ook buiten het Winkelcentrum “In de Bogaard” vaak gezongen gaan worden. De single “Billie Bogaard” heeft alles in zich om een grote meezing kraker te worden.

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact