Landelijk verkooppunt Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag

28-8-2008 Maanden, maanden en maandenlang zijn Tante Angelique en Clown Jopie al aan het oefenen voor hun grote tiende fanclubdag. Regelmatig hebben we de optredens van ons fruitige duo in de circusarena van het programma ‘De Nieuwe Bassie’ op Talpa kunnen bewonderen. Tante Dorien brengt samen met Jopie en Angelique een bezoek aan haar oude circus. Maar………….Dorien gaat al snel weg en laat Jopie en Angelique alleen in het oude circus. Jopie verkent op zijn bekende manier het circus. Je raadt het al, dan gebeuren er allerlei hilarische en spannende dingen. Kom ook naar de supershows op zaterdag 6 oktober in Vrijetijdscentrum de Boogerd in Oud-Beijerland. De Fanclubdag is natuurlijk ook voor niet-fanclubleden. Kaarten zijn nu te bestellen via het landelijke verkooppunt XL Tickets.

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact