Hé, hé gefeliciteerd nieuw verjaardagslied clown Jopie & Tante Angelique

3-3-2010

“Hé, hé gefeliciteerd” is het nieuwe verjaardagslied van het vrolijkste kinderduo van Nederland. Vanaf nu zal naast het "Lang zal ze leven" veelvuldig "Hé, hé gefeliciteerd" te horen zijn. Een jarige in de zaal tijdens een optreden? Clown Jopie & Tante Angelique zingen graag live hun nieuwste hit "Hé, hé gefeliciteerd". Clown Jopie & Tante Angelique staan al jaren aan de top van het kinderentertainment in Nederland. Reeds vele cd's en dvd's hebben zij in de afgelopen jaren uitgebracht. Het fruitige kinderduo is veelvuldig op allerlei televisiezenders te zien. Natuurlijk zal er ook veel airplay zijn op diverse radiostations. Hun nieuwe videoclip is weer opgenomen in de programmering van vele televisiezenders o.a. TV Oranje.

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact