Introductie Clown Jopie Pannenkoek groot succes.

22-10-2009

De introductie van de Clown Jopie Pannenkoek was een groot feest. Clown Jopie & Tante Angelique arriveerden in een speciale Clown Jopie mobiel. Vele fans stonden de kindervrienden op te wachten bij Pannenkoekenhuis Peter Pan. Over de rode loper gingen Clown Jopie & Tante Angelique naar binnen. Van chefkok Hans kregen ze de allereerste Clown Jopie Pannenkoek. Clown Jopie smulde van zijn "wenkbrauwen" en zijn "ogen". Tante Angelique kon niet van Clown Jopie zijn "neus" af blijven. Natuurlijk kregen alle jongens en meisjes een handtekening van hun idolen. Verder was er ook de mogelijkheid om met de twee op de foto te gaan. Vanaf vandaag kun je bij Pannenkoekenhuis Peter Pan sparen voor gratis Clown Jopie & Tante Angelique artikelen. Bij iedere kinder pannenkoek krijg je een stempel. Vanaf twee stempels kun je al een Jopie artikel uitzoeken in de vitrine bij Pannenkoekenhuis Peter Pan.

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact