Nieuwe DVD van Clown Jopie & Tante Angelique

18-9-2009

Clown Jopie & Tante Angelique hebben de afgelopen maanden op verschillende locaties hun schitterende DVD “De Meezing Clips” opgenomen. Het vakmanschap van Aad Klaris straalt van alle nummers af. De man die jarenlang het muzikale gezicht was van Bassie en Adriaan toont zich van zijn allerbeste zijde. Alle nummers hebben de kenmerkende aanstekelijke vrolijkheid van het meest muzikale “kinder”duo van Nederland. Bij elk nummer heb je na twee of drie akkoorden al de neiging om mee te gaan doen. Je kan werkelijk niet stil blijven zitten. De uiterst sfeervolle en carnavaleske refreinen dwingen je vanaf de eerste woorden mee te gaan zingen. De titel “De Meezing Clips” is zeer terecht gekozen. De amusante scenes in o.a. een klasselokaal, op het strand en in het bos tonen het uitnodigende, kindvriendelijke karakter van Clown Jopie & Tante Angelique. Als je als kind aan vrolijkheid, zingen en meedoen denkt, denk je na het zien van “De Meezing Clips” aan Jopie en aan Angelique. Alle facetten van het kind zijn worden door de tekstschrijvers Jeroen van den Berg, Aad Klaris en Paul Kooijman op voortreffelijke wijze verwoord. Aad Klaris heeft deze “gedachten” op fantastische wijze van muziek voorzien. Alle nummers hebben zo hun eigen karakter gekregen. Jopie en de Knuffels swingen met “Het Huisorkest”. Clown Jopie vertolkt in “Mijn rode neus en mijn groene haar” op de Jopie manier zijn gevoelens. Tante Angelique maant Jopie, op haar bekende opvoedkundige wijze, tot ander gedrag in “Jopie, dat zeg je toch niet”. In “Uit die pantalone” brengt het fruitige duo ons in Latino sferen. Onmiddellijk denk je aan zon, zee, strand en vrolijkheid. Bij “Olé wie nam de jampot mee” kan je werkelijk volop meezingen, meeklappen en meestampen. Na het bekijken van “Hé, hé, gefeliciteerd” voel je je werkelijk de gehele dag jarig. Het melodietje gonst door je hoofd. In “Ik ben een tovenaar” vertolken Clown Jopie & Tante Angelique op ingetogen en toch zeer clowneske wijze de sfeer van circus en magie. In “Laat me niet lachen” laat Clown Jopie zien dat bij een clown huilen en lachen dicht bij elkaar liggen. Het geheel geeft je een echt clownsgevoel. Flap, flap in “Het flappenlied” is onlosmakelijk verbonden met de geweldig grote flappen van Clown Jopie. In “Jopie, jippie ja Jopie” laat ons duo in hoog tempo zien, waar toe het in staat is. Aad Klaris heeft een geweldig oog voor talent. Deze vakman pur sang is er van overtuigd dat Clown Jopie & Tante Angelique op hun eigen, kenmerkende wijze dé kinderidolen van Nederland zullen worden. Mede door Klaris zijn inspirerende inbreng bereikten Bassie en Adriaan de top. Na het beleven van “De Meezing Clips” zal ook u beseffen dat u naar de nieuwe kinderidolen van Nederland hebt gekeken!

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact