Clown Jopie & Tante Angelique door naar de 2e ronde van 'De Nieuwe Bassie'

11-5-2008 Clown Jopie en Tante Angelique hebben in het televisieprogramma “De Nieuwe Bassie” de volgende ronde bereikt. Gisterenavond, donderdag 10 mei, hebben vele Nederlandse clowns hun beste kunstjes laten zien. Clown Jopie had wel knap de bibbers van te voren, maar gelukkig had Tante Angelique een netje vol met kiwi’s meegenomen zodat Jopie in alle gezondheid de tijd kon overbruggen. Voor de jury mochten Jopie en Angelique wat van hun kunsten laten zien. Onze groene Jopie, totaal vol met kiwivitamientjes, besloot zeer energiek aan de slag te gaan. Hij wilde een groot feest organiseren ter ere van de verjaardag van Tante Angelique. Binnen de kortste keren lanceerde Jopie de ene na de andere ballon. Helaas bleef er op deze manier weinig lucht in de ballonnen, maar Jopie genoot van het bekende geluid. Tante Angelique wist Clown Jopie na een aantal goed bedoelde pogingen duidelijk te maken, dat een knoop in een ballon echt erg handig was. De jury was na afloop lovend over het optreden van Clown Jopie en Tante Angelique. Op donderdag 17 mei aanstaande is de volgende uitzending. Vanaf ongeveer 23.50 uur zijn Clown Jopie en Tante Angelique weer te zien bij NOX, op de zender Tien. Er zijn nu nog 12 clowns over op 17 mei bepaalt de jury welke zeven clowns er verder gaan naar de volgende rondes. Foto’s en nieuws van alle belevenissen, gebeurtenissen, vrolijke nootjes en misschien wat kleine bittere pilletjes zijn te bekijken op www.clownjopie.nl.

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact