Voorverkoop gestart Een huis vol visite met Clown Jopie & Tante Angelique

5-1-2023

Op zaterdag 01 april 2023 vindt de 25e Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in evenementenlocatie De Schuur in Klaaswaal plaats. Met de show “Een huis vol visite” gaan Clown Jopie en Tante Angelique hun jaarlijkse feest voor hun fans vieren. Natuurlijk heeft het bekende kinderduo ook gasten uitgenodigd. Speciale gasten dit jaar zijn Buurman & Buurman, Bert & Ernie en Bobo en Krabbel. Deze bekende TV Helden komen allemaal op visite bij het duo.  Maar ook Piet de Kanariepiet en de Knuffels zullen weer van de partij zijn. Alle grote hits van de bekende clown en zijn vrolijke tante komen voorbij in hun huiskamer. De kindervoorstelling van Clown Jopie en Tante Angelique start 15:00 uur. De zaal gaat open om 14:30 uur.

Clown Jopie & Tante Angelique verheugen zich op fans

Clown Jopie en Tante Angelique verheugen zich nu al om al hun fans weer te ontmoeten. Twee jaar lang stond de Fanclubdag in de wacht, net als de rest van de wereld. Het is altijd een groot meezingfeest bij Clown Jopie en Tante Angelique. De show is voor kinderen van 2 tot 12 jaar, maar zeker ook de oudere jeugd, tot 88 jaar, vermaakt zich altijd geweldig bij het vrolijkste kinderduo van Nederland. Het belooft een hele speciale editie van de jaarlijkse fanclubdag te worden. Clown Jopie en Tante Angelique hebben met hun fanclubdag een traditie van lachen, gieren, stampen en zingen neergezet. Hele generaties zijn al opgegroeid met de clown met het groene haar en het gouden hart. Spannende en opwindende momenten wisselen elkaar in rap tempo af. Iedereen kan volop meezingen met de populaire gasten in het schitterende decor.

Bekende TV Helden komen mee feesten

Clown Jopie en Tante Angelique zingen tijdens “Een huis vol visite” hun grootste hits. Nummers als “Hij is een Kiwi”, “Uitjes”, “Ik wil een Pannenkoek” en “Koffer vol met liedjes” zijn inmiddels echte klassiekers. Het kinderduo komt ook nog met meerder verrassingen speciaal voor de Fanclubdag. De bekende Buurman & Buurman, Bert & Ernie en Bobo en Krabbel komen mee feesten. Deze bekende TV Helden zijn allemaal vriendjes van Clown Jopie & Tante Angelique.

Voorverkoop Fanclubdag Clown Jopie en Tante Angelique

Koop snel een kaartje voor “Een huis vol Visite” en kom mee feesten met Clown Jopie en Tante Angelique!

De voorverkoop voor dit geweldige kinderevenement is begonnen.

Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten € 12,50 per stuk.
Je betaalt € 14,95 per persoon op zaterdag 01 april  aan de kassa van De Schuur (Koningshoeve) te Klaaswaal.

Voorverkoopadressen

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact