Paniek op de Boerderij met Clown Jopie & Tante Angelique

26-9-2019

Clown Jopie & Tante Angelique gaan hun 22e fanclubdag vieren met de show “Paniek op de Boerderij”. Op zaterdag 02 november is de Clown Jopie & Tante Angelique kindershow in Alcazar Events te Puttershoek. Parkeren is geen enkel probleem en bovendien gratis. Vanaf 15:00 uur barst het feest los in Alcazar Events. Het bekendste Boertje en Boerinnetje van Nederland komen meefeesten. Fien en Teun zijn met hun vriendjes dagelijks te zien bij RTL Telekids en in het hoogseizoen op Avonturenboerderij Molenwaard. Net als Clown Jopie & Tante Angelique zijn Fien en Teun gek op groente en fruit.

De show “Paniek op de Boerderij” is speciaal gemaakt voor deze dag door de bekende clown met het groene haar en zijn vrolijke tante. Het muzikale kinderduo is uitgenodigd door Fien & Teun op de speciale boerderij in Puttershoek. Clown Jopie & Tante Angelique hebben een uitnodiging ontvangen van Fien & Teun, maar waar zijn de twee Kinderhelden? Fien & Teun blijken met varkentje Sebastiaan naar de dierenarts te zijn. Teun vraagt aan Clown Jopie & Tante Angelique of ze wat klusjes willen uitvoeren op de boerderij. Tante Angelique maakt zich zorgen, als blijkt dat er toch wel veel moet gebeuren op de boerderij van de bekende boer en het boerinnetje. Clown Jopie maakt zich niet zo druk, hij heeft alles meegenomen wat je nodig hebt op de boerderij. De twee kindervrienden beleven een spannend avontuur en bovendien veel pret.

Clown Jopie vindt de boerderij wel erg leuk en ziet geen problemen. Tante Angelique hoopt dat Fien & Teun zo snel mogelijk terugkomen, “Jopie, we moeten proberen alle opdrachten van Fien & Teun uitvoeren.” Jopie maakt zich echt nergens druk over, “Het komt echt wel goed Tante Angelique”. Tante Angelique wil graag direct beginnen, Jopie gaat proberen de dieren te voeren “Lukt het?” vraagt Tante Angelique. Jopie antwoordt: “Bijna, nog even geduld”. Tante Angelique wil weten wat Jopie aan het doen is. Jopie heeft van alles uit zijn kruiwagen gehaald en er gebeuren van allerlei gekke dingen. Hier schrikt Tante Angelique heel erg van. Laat mij het eens proberen? Of dit zoveel beter gaat kun je zien op 2 november.
 

Fien en Teun komen meefeesten

Paniek op de Boerderij met Clown Jopie en Tante Angelique

Dan wordt het ook nog spannend op de boerderij als er iets vreemds gebeurt met een emmer met water. Kunnen de twee kindervrienden dan toch toveren?

Onze groene vriend zit met de handen in z’n haar: “Wat nu, wat nu, wat nu?” Jopie loopt heen en weer en vliegt van links naar rechts en is echt in paniek: “Wat nu, wat nu, wat nu ? Gelukkig bekijkt Tante Angelique het allemaal iets rustiger: “Jopie, we vragen gewoon aan de kinderen of ze ons willen helpen? Jopie vindt het een fantastisch idee. Dol enthousiast gaat hij beginnen. Tante Angelique heeft erg veel moeite om Jopie op de juiste manier te assisteren. Soms lukt dit niet helemaal en heeft Jopie zijn “oplossing” al toegepast. Zullen Clown Jopie & Tante Angelique alles op tijd af krijgen voor Fien & Teun terug zijn?
“Paniek op de Boerderij” wordt een spannend boeren en vrolijk avontuur.
Clown Jopie gaat op zijn eigen eigenwijze kiwi wijze aan de slag, hij veroorzaakt vele hilarische en komische situaties.
Clown Jopie, Tante Angelique, de Knuffels en natuurlijk Fien & Teun beleven spannende dingen.
De show zit vol met vrolijke en gezellige muziek. Clown Jopie en Tante Angelique zingen ook nummers van hun CD album “25 jaar Feest”. Natuurlijk ontbreken de echt Jopie hits zoals: “Hij is een kiwi”, “Ik wil een pannenkoek” en “Uitjes” niet. De Knuffels zullen ook zeker hun muzikale steentje bijdragen. Natuurlijk zullen Fien & Teun ook een aantal van hun bekende boerderijliedjes zingen samen met hun vriendje Jopie en vriendinnetje Angelique.
Groot, klein, jong of oud, niemand zal stil kunnen blijven zitten. Ons fruitige en vrolijke duo geeft één grote komische en muzikale show.
Vele kinderen, mama’s, papa’s, opa’s en oma’s uit heel Nederland zullen de fanclubdag weer bezoeken. Natuurlijk is iedereen weer van harte welkom bij deze spannende lachshow.
Clown Jopie & Tante Angelique willen van hun jaarlijks Fanclubdag een feest maken als nooit tevoren. Ze gooien alle lachremmen los.

Natuurlijk willen jullie dit spannende muzikale lach spektakel niet missen. Ga daarom snel naar één van de voorverkoopadressen voor je Fanclubdag ticket of bestel ze via http://www.clownjopieshop.nl

In de voorverkoop betaal je slechts € 10,50 per ticket op de fanclubdag zelf betaal je € 12,95 per ticket.
De show begint om 15.00 uur en vanaf 14.30 uur mag je naar binnen.
De Fanclubdag show is meestal erg snel uitverkocht, dus wacht niet te lang meer….
Ook dit jaar kan je weer het kinderfeestarrangement boeken. Voor dit arrangement betaal je €14,95 per kind. Je krijgt een toegangskaartje een consumptiemunt om iets te drinken in de pauze, een snoepbox voor al je gasten, uitnodigingskaarten voor je gasten (1 kaart per bestelde entreeticket) en een cadeautje voor de jarige.
 
Het kinderfeestarrangement kan alleen via de Fanclublijn of via de website besteld worden.
Kijk voor meer informatie op www.clownjopie.nl of bel naar de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclublijn: 0186-609289.

Ook op Facebook: www.facebook.com/clownjopie kan je het allerlaatste nieuws volgen.

Voorverkoop Fanclubdag Clown Jopie en Tante Angelique

Koop snel een kaartje voor “Paniek op de Boerderij” en ga mee op avontuur met Clown Jopie en Tante Angelique en Fien & Teun!
De voorverkoop voor dit geweldige kinderevenement is begonnen.
Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten € 10,50 per stuk.
Je betaalt € 12,95 per persoon op zaterdag 3 november aan de kassa van Alcazar Events te Puttershoek.
Je kan ook je Kinderfeestje vieren bij Clown Jopie & Tante Angelique
Het is natuurlijk hartstikke gaaf om je kinderfeestje tijdens de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag te vieren.

Speciaal voor jou hebben Clown Jopie & Tante Angelique een kinderfeestarrangement samengesteld. Dit speciale “boerderij feestje” kost € 14,95.

Je krijgt dan:
 • 1 Gratis entreeticket voor de jarige
 • Consumptiemunt om iets te drinken in de pauze
 • Snoepbox voor al je gasten
 • Cadeautje voor de jarige
 • Uitnodigingskaarten voor je gasten (1 kaart per bestelde entreeticket)
Je “kinderfeestje” kun je telefonisch bestellen via de fanclublijn 0186-609289 of via https://www.clownjopieshop.nl/fanclubdag
Voorverkoopadressen:
 • ’s Gravendeel: Paulus Frites Paleis
 • Oud-Beijerland: Tabak & Gifts De Man
 • Heinenoord: JB Productions, Happy Flowers en Primera Blaaksedijk
 • Puttershoek: Arie Lees- Schrijf- Kadoshop en Alcazar Events
 • Strijen: Het Plein
 • Internet: Clown Jopie Shop
 • Nieuw-Beijerland: Bloemen bij Marlous

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact