Kindercarnaval hit Clown Jopie en Tante Angelique voor Carnaval 2016

Peter Middelhoek
6-1-2016

“4 Dagen Feest, om nooit te vergeten”

Vandaag lanceren Clown Jopie en Tante Angelique hun nieuwe Kindercarnaval single: “4 Dagen Feest, om nooit te vergeten”. Aad Klaris en Jeroen van den Berg hebben weer een geweldige hit geschreven voor het bekende kinderduo. “4 Dagen Feest, om nooit te vergeten” is een nummer waar Clown Jopie en Tante Angelique zeker een positieve bijdragen zullen leveren aan Carnaval 2016. De carnavalssingle is te downloaden via de bekende downloadsites. “4 Dagen Feest, om nooit te vergeten” doet zeker niet onder voor de carnavals muziek die voor de wat “oudere” jeugd wordt uitgebracht.

Single is afkomstig van het CD album “25 jaar Feest”

Om Kindercarnaval nog gezelliger en muzikaler te maken, hebben Clown Jopie en Tante Angelique de CD: “25 jaar Feest” uitgebracht. Dit nieuwste verzamelalbum bevat de grootste hits van Clown Jopie en Tante Angelique van de afgelopen 25 jaar. “Hij is een Kiwi”, “Het Flappenlied” en “Ik wil een Pannenkoek” ontbreken natuurlijk niet. En de nieuwste Jopie en Angelique CD kan niet compleet zijn zonder “Ik ben een Tovenaar, “Uitjes” en “Jopie dat zeg je toch niet”. De 18 grootste hits en 3 nieuwe nummers zijn verzameld op “25 jaar Feest” met Clown Jopie en Tante Angelique. Het splinternieuwe nummer “4 dagen Feest, om nooit te vergeten” is een zeer vrolijk carnavalsnummer. Het is een liedje waarbij je direct in de polonaise wil gaan lopen. Het is op het lijf van Jopie en Angelique geschreven.en de kids in Brabant, Limburg en de rest van Nederland en België zullen zeker volledig uit hun dak gaan en feesten op “4 dagen Feest om nooit te vergeten”.

Videoclip “4 dagen Feest, om nooit te vergeten”

Bij de nieuwe Kindercarnavals hit is ook een videoclip gemaakt. Tijdens het 25 jarig jubileum van Clown Jopie en Tante Angelique is in Alcazar Events de videoclip opgenomen. Smart Media Productions heeft er weer spetterende clip van gemaakt. De videoclip is op diverse televisie zenders te bekijken. Natuurlijk kun je de clip ook zien op het YouTube kanaal van Clown Jopie en Tante Angelique.

De single is vanaf  nu te downloaden via o.a. Itunes en te beluisteren via o.a. Spotify.

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact