Clown Jopie en Tante Angelique lanceren Menubox

3-6-2013

Heinenoord- Het bekende clownsduo Clown Jopie en Tante Angelique lanceren een eigen menubox. Voor zover ons bekend zijn de bekende clown en zijn modieuze tante  het eerste kinderduo in Nederland met een eigen menubox. Het Clown Jopie en Tante Angelique menu  is nu in vele cafetaria’s, speelparadijzen en andere eetgelegenheden verkrijgbaar. Geïnspireerd door  de succesvolle introductie van de Clown Jopie Pannenkoek  is er nu de Clown Jopie en Tante Angelique menubox.

Jopie vindt  een pannenkoek heel erg lekker. Maar Jopie vindt nog heel veel meer dingen ook ontzettend lekker…… patatjes, kroketjes, kip nuggets….. en iets lekkers te drinken. Maar als je dit thuis op wil eten… hoe neem je dat dan allemaal mee? Tante Angelique zei tegen Jopie : “Joh Jopie je kan het in een doosje doen.”  “Ja, maar ik heb zo graag m’n eigen doosje.“  “Nou, Jopie, dan ga je toch je eigen doosje maken” “M’n eigen doosje…. Ja goed idee, Tante Angelique.  Ja dan kan  iedereen zien dat tie van mij is. Ja, jij mag er natuurlijk ook op hoor….”  

Clown Jopie ging nadenken…… knippen, plakken, vouwen, tekenen en kleuren en….. de Clown Jopie en Tante Angelique menubox was geboren.

Het team achter het populaire  kinderduo is geruime tijd bezig geweest om het idee van Jopie te verwezenlijken. Nu is het dan zover de Clown Jopie en Tante Angelique menubox is een leuke en vrolijk gekleurde  box geworden….. Aan één kant van de menu box staat een raadsel en aan de andere kant staat een mini kleurplaat. Op de bovenkant van de box staat de kleurige Circustent  van Clown Jopie en Tante Angelique. In deze tent hebben ze vaak opgetreden tijdens de uitzendingen van het televisieprogramma : “De nieuwe Bassie”. In de Clown Jopie en Tante Angelique  menubox zit niet alleen al het lekkers maar men stopt er ook nog een echt Clown Jopie en Tante Angelique cadeautje in!!!

Waar wordt het Clown Jopie en Tante Angelique menu geserveerd?

Clown Jopie en Tante Angelique zijn er van overtuigd dat de menubox een daverend succes wordt. Bij een groot aantal  zaken is de menubox nu al verkrijgbaar. Kan je niet wachten om zo’n  vrolijke en  gekleurde Clown Jopie en Tante Angelique menubox mee naar huis te nemen……?                  

Bij de onderstaande adressen is de menubox verkrijgbaar:

 

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact