Clown Jopie & Tante Angelique in Kookboek Lions Club Hoeksche Waard

26-10-2007

Clown Jopie & Tante Angelique, de clown met het gouden hart en het groene haar en zijn goedlachse tante, staan met een aantal super lekkere kiwi-recepten in een nieuw kookboek. Het kookboek waar ze in staan heet 'Het Koken Waard, koken met Hoeksche Waarders'. Hierin staan bekende Hoeksche Waarders/BN'ers met hun eigen recepten of recepten die een bijzondere betekenis voor hen hebben. Aangezien Clown Jopie & Tante Angelique ook uit de Hoeksche Waard komen, zijn zij gevraagd om een lekker recept te schrijven. Natuurlijk hebben zij gekozen voor recepten met kiwi's. Kiwi's zijn lekker en gezond en 'Kiwi' is ook nog eens de bijnaam van Clown Jopie. De kookboeken zijn te bestellen (voor € 29,95) via Ron van Riemsdijk, telefoonnummer 0186-615321; email ron@riemsdijk.nl. De boeken zijn tevens te koop bij boekhandel Edel in Numansdorp en bij de twee Edel vestigingen in Oud-Beijerland. Leuk om te weten is dat er van elk verkocht boek € 10,- gaat naar de projecten die de Lions Club Hoeksche Waard ondersteunt. (Voor meer informatie kunt u kijken op www.lions.nl)

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact