Clown Jopie & Tante Angelique Fanclub wordt gratis

19-2-2010 Clown Jopie en zijn onafscheidelijke Tante Angelique zijn volledig digitaal gegaan en jij kan daar gratis van gaan genieten. Via www.clownjopie.nl kan je helemaal gratis lid worden van de vrolijke en gezellige Clown Jopie en Tante Angelique fanclub. Je klikt heel eenvoudig op “Lid worden” en dan “Word je daar direct gratis lid”. Twee klikken en een formuliertje invullen en je bent lid van de fruitigste fanclub van Nederland. Wie wil dat niet! Je mag alles op hun website bezoeken en lezen, ben je nog geen lid van de fanclub dan kan je nog niet alles bekijken…... Als fanclublid ontvang je online een echte Jopie en Angelique kaart voor je verjaardag. Op je kaartje voor de grote Clown Jopie en Tante Angelique fanclubdag krijg je korting. Alle nieuwtjes van Jopie en Angelique ontvang jij direct digitaal. Dus nog voordat het op de televisie komt of in de krant staat! Alles over de groene kiwi en zijn modieuze tante mailen we aan jou als allereerste……….. Jopie en Angelique hebben in hun uitgebreide webshop ook speciale aanbiedingen voor hun fanclubleden. Heb je nog vragen dan mag je altijd een mailtje sturen naar fanclub@clownjopie.nl

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact