Popstars deelneemster Samantha in Djumbo

16-1-2011 De populaire meidengroep Djumbo heeft zaterdag haar nieuwe groepslid gepresenteerd aan fans en pers. De 24-jarige Amsterdamse Samantha werd in een illusieshow aan het publiek en de pers onthuld. Het kersverse groepslid deed recentelijk nog mee aan het TV-programma Popstars en scoorde eerder ook als lid van de sexy meidengroep Centerfold een hit in de Single Yop 100 met het nummer ‘Take me’. Lotte en Lindsy zijn heel erg blij om met Samantha op het podium te mogen staan: “We hebben de laatste 2 weken echt heel hard geoefend op zang en dans met z'n drietjes. Maar Samantha heeft het echt snel onder de knie gekregen en we kijken er heel erg naar uit om haar te presenteren aan al onze fans in het hele land, tijdens onze optredens. We zijn weer helemaal opgeladen om er tegen aan te gaan! Het was heel spannend om haar te presenteren aan onze fans en de pers, ook voor het eerst samen op het podium… Maar alles ging goed en iedereen was heel erg enthousiast gelukkig!” Het kersverse groepslid Samantha over haar toetreding binnen Djumbo: “Het is natuurlijk wel heel erg spannend allemaal, gelukkig ging de illusie-act goed en het optreden was echt heel erg gaaf. Ik wil heel graag alle Djumbo fans ontmoeten, met ze op de foto gaan en handtekeningen uitdelen! Ik heb alle CD's van achter tot voren gedraaid en hoop dat ik alle liedjes nu ken, natuurlijk wel spannend om ze op het podium te gaan zingen. Maar als de fans goed meezingen, dan komt het allemaal wel goed denk ik. Ik ga er 100% voor, in ieder geval!” Naast de onthulling van het nieuwe groepslid wist Djumbo haar fans ook te vertellen bezig te zijn met een nieuwe soap die in de lente op TV te zien zal zijn. Spoedig zullen daar meer details van bekend gemaakt worden.

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact