Nieuwe single Djumbo - Lief & Verliefd

26-6-2013

Djumbo staat al bijna 10 jaar aan de top van Nederlands populairste kids-acts en niets wijst erop dat dit in de toekomst zal veranderen. Vandaag is hun nieuwe single en video 'Lief & Verliefd' uitgebracht. Het is de titelsong voor hun gelijknamige theatershow, waarmee Lotte, Lindsy en Samantha in het najaar langs de theaters touren.

Het succesverhaal van Djumbo

Het verhaal van Djumbo is uitgegroeid tot een succesverhaal! In 2004 veroverden de 3 meiden de harten van de Nederlandse kids en h un ouders. In no-time scoorde Djumbo hit na hit met nummers als 'Hide And Seek', 'Eyahe', 'The Djumbo Jump' en 'Boya Boya Bay'. Ze brachten reeds 4 succesvolle albums uit en maakten tv-programma's als Real Djumbo en Help! Ik Moet Optreden. Daarnaast tourde Djumbo meerdere malen langs de Nederlandse theaters. 

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoop en Advies
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact