Zal pakjesavond voor altijd veranderen?

15-10-2009

Feesten met Sinterklaas presenteert de spannende en spectaculaire show “vreemde verdwijningen”. Snuffie het goochelkonijn en Rimpel de brutale hond bereiden de komst van Sinterklaas voor. De presentatie is in handen van Winfried bekend van het Tvprogramma “De nieuwe Uri Geller”. Met hulp van Snuffie & Rimpel moet het dit jaar eindelijk eens goed komen. Als Winfried nog even belt met Hippe Piet ontdekken ze samen dat er van alles op raadsel achtige wijze verdwijnt uit het kasteel. Winfried, Snuffie, Rimpel en de hele Pietenbende zetten alles op alles om het feest tot een goed eind te brengen en de verdwenen cadeautjes, staf en het grote boek terug te vinden. Is er een dief in het kasteel? Met de hulp van alle kinderen en wat magie gaan ze proberen het feest te redden!!!! Als dit maar goed komt.

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact