Winfried verslaggever bij landelijke traditionele intocht bij omroep ON

11-11-2020

De omroep ongehoord Nederland is druk bezig met het vinden van leden om hun omroep in het publieke bestel te krijgen. Eerder dit jaar gaf de voorman van de omroep Arnold Karskens aan, klaar te zijn met het monopoly van de NTR die sinds 2 jaar alleen maar roetveeg pieten laat zien. Uit onderzoek dit najaar bleek dat 86% van Nederland vindt dat hun traditie wordt afgepakt.

Online omroep laat Nederlander kiezen

De nu nog online omroep start dit jaar met een zwarte pieten journaal zodat de Nederlander iets te kiezen heeft. Ben je voor roetveeg pieten kijk je NTR Sinterklaasjournaal. Ben je voor traditionele zwarte pieten die historisch niets met racisme of slavernij te maken hebben kan je kijken naar lokale sinterklaas journaals of nu naar het zwarte pieten journaal van Ongehoord Nederland.

Landelijke traditionele intocht Sinterklaas

Het kon dus niet uit blijven dat er ook een nationale traditionele intocht zou komen. Bij het opzetten van dit project is Winfried gevraagd om dit te presenteren en de verslaggever op de kade te zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring en vele sinterklaasshows in het land, mag hij nu zijn opwachting maken bij een landelijke traditionele intocht. Samen met Diego de coolste piet van Nederland zal hij de spanning opvoeren, helemaal in de Corona tijd.

Kijk zaterdag 14 november 2020 om 11:00 uur online naar de traditionele intocht die plaats vind in Harlingen.

 

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Mandy van der Vaart

Mandy van der Vaart

Verkoop en Web en social media onderhoud
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact