Boek nu een Sinterklaasshow voor 2018 en ontvang een GRATIS video uitnodiging.

23-1-2018

De Sint is vertrokken terug naar Spanje. Het is klinkt misschien wat vroeg, maar de agenda voor 2018 is weer open. Door de vele Sinterklaas feesten zijn wij altijd vroeg vol geboekt. Boek daarom vroeg genoeg! Wij hebben een nieuwe service voor het komende Sinterklaas seizoen. Deze ontvangt u GRATIS als u een show boekt voor 2018!

Video uitnodiging Sinterklaasfeest

Om de totaal beleving nog verder door te trekken is er de video uitnodiging. In een mooie professionele video nodigt de goedheiligman en zijn pieten (de zelfde als bij uw bedrijf komen) de kinderen en uw werknemers uit voor uw Sinterklaasfeest. Aan het eind van de video is een op maat gemaakt eind aan de video. Waar alle gegevens verschijnen. Zo komt uw logo, datum, tijd en locatie in beeld. Het verhaal start al voor dat uw evenement is begonnen.

BOEKT U ÉÉN VAN ONZE SINTERKLAASSHOWS VOOR 10 APRIL 2018! Dan krijgt u deze video uitnodiging GRATIS!

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Mandy van der Vaart

Mandy van der Vaart

Verkoop en Web en social media onderhoud
0186-602140

Download volledige prijslijst met Kindershows

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvangt je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact