Bakker Abel maakt taart voor Sinterklaas!

10-9-2012

 

Siemon de Jong is de beroemdste taartenbakker van Nederland, van jongs af aan maakt hij al de mooiste taartcreaties. Hij is te zien in zijn eigen TV programma "de Taarten van Abel" op VPRO. In dit programma maakt Abel feestelijke taarten met kinderen die een bijzonder verhaal te vertellen hebben. Zijn programma is bij kinderen immens populair en in 2011 wint zelfs het programma de 'Gouden Stuiver' voor het beste jeugdprogramma van het jaar. Nu speciaal voor de nieuwe Sinterklaasshow van Snuffie & Rimpel Feesten met Sinterklaas maakt Bakker Abel een verjaardagstaart speciaal voor Sinterklaas!

Dit jaar organiseert Opper Piet samen met alle andere zwarte pieten een Surprise Party voor Sinterklaas. Als de taart op weg is naar de show gaat het goed mis. Samen met de Brandweer, Abel, een oud omaatje, alle zwarte Pieten, Winfried en de kinderen in de zaal zal het een race tegen de klok worden.

Gaat de Surprise Party wel door? Komt Sinterklaas wel? Zou u ook willen weten hoe het afloopt? En wat er allemaal aan de hand is? Boek dan nu deze Sinterklaasshow voor de komende Sinterklaasperiode! 

Abel is samen met alle zwarte pieten te zien op een groot videoscherm tijdens de leukste Sinterklaasshow van Nederland. Voor dat de surprise party kan beginnen belt de presentator Winfried in de live kindershow met een beeldtelefoon naar Sinterklaas en zijn pieten. Op een groot scherm zien de kinderen dan met wie Winfried praat en wat daar allemaal gebeurt. 

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact