Totaal nieuwe Sinterklaasshow Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas voor 2012

3-6-2012

Het duurt nog even voor Sinterklaas weer voet op Nederlandse bodem zet. Toch zijn we alweer druk bezig met het maken van een nieuwe Sinterklaasshow "Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas" 2012. De show is helemaal uitgeschreven en de laatste hand is gelegd aan het script. Iedere 2 jaar maken we een nieuw verhaal en Sinterklaasshow. Dit jaar is het weer zover. 

Surprise Party voor Sinterklaas’’ is de titel van dit nieuwe Sinterklaas avontuur!

Binnenkort start de opnamen voor deze bijzondere Sinterklaasfilm. De kinderen die de Sinterklaasshow bezoeken zien dit niet als een film. Want tijdens de live kindershow belt de presentator Winfried met een beeldtelefoon naar Sinterklaas en zijn pieten. Op een groot scherm zien de kinderen dan met wie Winfried praat en wat daar allemaal gebeurt. Dit jaar organiseert Opper Piet samen met alle andere pieten een Surprise Party voor Sinterklaas. Als de taart op weg is naar de show gaat het goed mis. Samen met de Brandweer, fietsenverkoper, motorrijder, een oud omaatje, alle zwarte Pieten, Winfried en de kinderen in de zaal zal het een race tegen de klok worden.

Gaat de Surprise Party wel door? Komt Sinterklaas wel? Zou u ook willen weten hoe het afloopt? En wat er allemaal aan de hand is? Boek dan nu deze Sinterklaasshow voor de komende Sinterklaasperiode!

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nancy de Wijze-Faas

Nancy de Wijze-Faas

Marketing en Communicatie
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact