Nieuw programma Snuffie en Rimpel feesten met Sinterklaas klaar

24-10-2007

DE ONTVOERING VAN AMERICO! Nog een paar weken en dan zet de goedheiligman weer voet op Nederlandsche bodem. De nieuwe sinterklaasshow “Snuffie & Rimpel feesten met Sinterklaas” is bijna af. De laatste hand wordt er gelegd aan de decors en de montage van de film. Afgelopen zaterdag 20 oktober waren er al vele pieten druk bezig tijdens de opnamen van het nieuwe avontuur, de ontvoering van Americo! In het kasteel van Montfoort en het bos was de crew druk bezig om er een bijzondere film van te maken. De kinderen die de show bezoeken zien dit niet als een film. Want tijdens de live show belt de presentator Winfried met een beeldtelefoon naar Sinterklaas en zijn pieten. Op een groot scherm zien de kinderen dan met wie hij spreekt en wat daar allemaal gebeurt. Deze opnamen zijn dus afgerond. Zou u ook willen weten hoe het afloopt? En of ze het paard van Sinterklaas “Americo” weer terug krijgen? Er zijn nog enkele mogelijkheden voor de komende sinterklaasperiode.

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact