De Anders met Sander Kerstshohoho

De Anders met Sander Kerstshohoho boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Anders met Sander Kerstshohoho.

  • 1 x 30 minuten : € 750,00
  • 1 x 45 minuten : € 0,00 (795)
  • Reiskosten: inclusief
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Een Unieke Kerstshow met Sander

Deze show is anders dan de gemiddelde kerstshow en dat laten we graag aan u zien. Deze interactieve en magische voorstelling bevat onder andere een kerstmedley en een komische goochelshow. De kinderen die hierbij assisteren worden ook nog eens beloond met een leuk aandenken.

Hoogtepunt: Hilarische Buikspreek Act

Het hoogtepunt van deze kerstshow is echter een hilarische buikspreek act! Sander komt dus niet alleen want hij neemt Charlie, het brutale kerstelfje, mee. En dat Charlie een grappig en brutaal elfje is, merkt het publiek snel genoeg.

Ervaren en Toonaangevend Entertainer

Sander is al sinds 2005 toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Het is een vrolijke en energieke kerstshow die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor even lekker gek doen.

Professioneel Uitgevoerd

De Anders met Sander Kerstshohoho is voorzien van professioneel geluid en een geluidsman. Op verzoek is deze show ook voorzien van een showdecor en podiumverlichting.

Het is mogelijk om een voorstelling te boeken zonder een bezoek van de Kerstman of om een show te boeken samen met de Kerstman inclusief een Meet & Greet. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Specificaties van De Anders met Sander Kerstshohoho

  • Geluid: Inclusief geluid
  • Reiskosten: inclusief

Boeking of een optie plaatsen voor De Anders met Sander Kerstshohoho?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Anders met Sander Kerstshohoho kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact