Wat Wil Je Worden - Kindershow

Wat Wil Je Worden - Kindershow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wat Wil Je Worden - Kindershow.

  • 1 x 40 minuten : € 795,00
  • Reiskosten: inclusief
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Wat wil jij nou worden als je later groot bent jongen?

Dat is een vraag die mijn opa mij stelde en waar ik zo benieuwd naar ben! Nu brengen we deze vraag tot leven in een interactieve en educatieve kindershow, speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 10 jaar.
 
In deze bijzondere show gaan wij er samen een groot feest van maken waarin de kinderen volop mee mogen doen! Door middel van spel en muziek leren ze spelenderwijs over verschillende beroepen. Het is een unieke gelegenheid voor kinderen om hun fantasie de vrije loop te laten en te ontdekken wat zij later willen worden.

Het Brandspel samen met Melvin Kunst

Onze stoere brandweerman staat klaar om samen met de kinderen het spannende brandspel te spelen. Dit spel laat kinderen kennismaken met de taken en verantwoordelijkheden van een brandweerman. Ze leren over brandveiligheid, teamwork en moed, allemaal terwijl ze zich amuseren en actief deelnemen aan het spel.
 
Dan komt onze vrolijke schoonmaakster op het podium. Ze zingt de schoonmaakopera, een vrolijk en aanstekelijk lied waarin de kinderen mee kunnen zingen en dansen. Tijdens deze act leren de kinderen op een leuke manier over het belang van hygiëne en schoonmaken. De schoonmaakopera zorgt voor veel lachende gezichten en een boel plezier!

Het Wereldconcert

Als afsluiter geeft onze getalenteerde zanger een wereldconcert, waarbij de kinderen het enthousiaste publiek vormen. Dit concert is een viering van muziek en cultuur, en biedt de kinderen de kans om mee te zingen, te dansen en zelfs mee te spelen met eenvoudige instrumenten. Het wereldconcert inspireert de kinderen om hun muzikale talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Tijdsduur van de Wat Wil Je Worden - Kindershow met Melvin Kunst

Deze interactieve en leerzame kindershow duurt 40 minuten. Het is de perfecte lengte om de aandacht van de jonge toeschouwers vast te houden en hen een onvergetelijke ervaring te bieden.

Boek deze unieke en educatieve kindershow met Melvin Kunst

Wil je deze unieke kindershow boeken voor jouw evenement, school of kinderfeestje? Neem contact met ons op voor meer informatie en om de beschikbaarheid te controleren. Wij kijken ernaar uit om samen met de kinderen een onvergetelijke tijd te beleven waarin leren en plezier hand in hand gaan!

Specificaties van Wat Wil Je Worden - Kindershow

  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Leeftijd: Kinderen 3 t/m 10 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief

Boeking of een optie plaatsen voor Wat Wil Je Worden - Kindershow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wat Wil Je Worden - Kindershow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact