De Recycle Machine - Kindershow

De Recycle Machine - Kindershow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Recycle Machine - Kindershow.

  • 1 x 40 minuten : € 795,00
  • Reiskosten: inclusief
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Een Betoverende Mix van Spel, Muziek, Educatie en Plezier

Beleef de magie van De Recycle Machine kindershow, een educatieve ervaring die zowel interactief als leerzaam is voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Deze unieke show neemt kinderen mee op een avontuurlijke reis waarin ze spelenderwijs leren over het belang van recycling. Door een perfecte mix van speelse activiteiten, vrolijke muziek en eindeloos plezier worden kinderen op een leuke en boeiende manier bewust gemaakt van milieubewustzijn en duurzaamheid.

Tijdens de show worden kinderen actief betrokken en aangemoedigd om mee te doen aan verschillende interactieve spelletjes en muzikale optredens. Dit zorgt niet alleen voor veel vermaak, maar ook voor waardevolle leermomenten die kinderen nog lang bij zullen blijven. De combinatie van leren en spelen maakt De Recycle Machine Show een onvergetelijke ervaring, die bijdraagt aan de milieubewuste opvoeding van de jongste generaties.Melvin en Het Feesthotel: Samenwerken voor een Schone Wereld

De Magische Recycle Machine van Melvin Kunst

In het hotel staat de wonderlijke Recycle Machine van Opa Roger. Deze speciale machine transformeert oude spullen in iets bruikbaars. Maar helaas, de machine is kapot! Melvin heeft hulp nodig om de Recycle Machine te herstellen. Lukt het de kinderen om samen met Melvin de machine weer aan de praat te krijgen?

Melvin neemt kinderen uit groep 1 t/m 6 mee op avontuur in Het Feesthotel. Ondanks de feestelijke sfeer is er ook werk aan de winkel. Melvin en de kinderen moeten samen de rondslingerende spullen sorteren, want samen is het werk veel leuker!

Vol Interactie, Muziek en Educatie over Duurzaamheid

Deze show zit boordevol interactieve momenten, vrolijke muziek en samen zingen, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor elk kind. Gedurende de voorstelling worden de kinderen actief betrokken bij verschillende activiteiten, waarbij ze aangemoedigd worden om mee te zingen, te dansen en spelletjes te spelen. Dit zorgt niet alleen voor veel plezier, maar ook voor een diepere betrokkenheid en een betere leerervaring.

Kinderen leren op een speelse manier over het scheiden van afval en het belang van recyclen. Melvin, de enthousiaste host, leidt hen door het hele proces, van het herkennen van verschillende soorten afval tot het begrijpen van hoe recycling bijdraagt aan een schonere en duurzamere wereld. Door middel van interactieve verhalen en leuke uitdagingen ontdekken kinderen de waarde van teamwork en gezamenlijke verantwoordelijkheid bij het recyclen.

De Recycle Machine Show Inhuren of Boeken Voor een Leerzame Ervaring

De Recycle Machine Show is de perfecte keuze voor evenementen waar educatie en vermaak hand in hand gaan. Boek deze unieke show en laat kinderen genieten van een onvergetelijk avontuur vol leerzame momenten en plezier!

Specificaties van De Recycle Machine - Kindershow

  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Leeftijd: Kinderen 3 t/m 10 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief

Boeking of een optie plaatsen voor De Recycle Machine - Kindershow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Recycle Machine - Kindershow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact