Meet & Greet Sylvester

Meet & Greet Sylvester boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Sylvester.

  • 1 x 45 minuten : € 950,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1125,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Stap in de wereld van de Looney Tunes en ontmoet de enige echte Sylvester, de eeuwige jager van het vrolijke vogeltje Tweety! Met zijn kenmerkende uitspraak "Ik geloof dat ik een poesiekat zag!?" is Sylvester een onvergetelijk personage dat jong en oud blijft intrigeren. Zijn eindeloze jacht op Tweety resulteert keer op keer in hilarische situaties waarbij de slimme vogel altijd net een stapje voor is.

Het bekende looney tunes karakter staat zo maar op jouw evenement

Sylvester is een iconische kat uit de wereld van de Looney Tunes en kan zowel solo als in combinatie met Tweety worden geboekt. Wanneer deze twee karakters samen worden gebracht, komt het klassieke kat-en-vogel spel echt tot leven, waarbij Sylvester nooit de hoop opgeeft om zijn gevleugelde tegenstander te vangen.

Sylvester groet en gaat op de foto met de kinderen

Of het nu gaat om een winkelcentrum, een straattheaterfestival of een ander evenement, een ontmoeting met Sylvester belooft een mix van spanning, humor en nostalgie voor alle aanwezigen. Deze sluwe maar toch lieve kat kijkt er naar uit om iedereen te ontmoeten en een glimlach op hun gezicht te toveren!

Specificaties van Meet & Greet Sylvester

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Sylvester?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Sylvester kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact