Sint & Pieten Meezingshow - Exclusief te boeken bij Artiestenbureau JB Productions

20-2-2024

Exclusief: Nigel's spectaculaire Sint & Pieten meezing-show

Bereid je voor op een spetterende en interactieve sinterklaaservaring met Nigel's Spectaculaire Sint & Pieten Meezing-Show, exclusief te boeken via JB Productions. Deze feestelijke show, gepresenteerd door de enthousiaste entertainer Nigel, belooft een onvergetelijke belevenis vol zang, dans, spelletjes, en natuurlijk de onmisbare Sinterklaasliedjes.

Live entertainment met Nigel en vrolijke Pieten: Een meezing Spektakel voor het hele gezin

Nigel neemt het publiek mee op een muzikale reis, bijgestaan door twee vrolijke Pieten. Deze interactieve show zit boordevol spelletjes, een leuke Pieten Bingo, en onvergetelijke Sinterklaasliedjes. Nigel's veelzijdige presentatie zorgt voor een gezellige familieshow, waarin jong en oud samen genieten van de Sinterklaassfeer.

Dansen, spelletjes en pepernoten bakken: Traditioneel plezier voor het hele gezin

De show begint met een gezamenlijke dans op de klanken van 'Zie Ginds Komt De Stoomboot', gevolgd door het inpakspel, de Sinterklaasquiz en zelfs het bakken van pepernoten. Een oer-Hollandse traditie die het hele gezin bij elkaar brengt. Nigel zorgt ervoor dat niemand stil kan blijven zitten en dat zowel kinderen als ouders actief betrokken worden.

Ontmoet Sinterklaas en Hoofdpiet: Een Magisch Moment voor Jong en Oud!

Na ongeveer 60 minuten wordt de show feestelijk afgesloten met de komst van Sinterklaas en de hoofdpiet. Samen met Nigel zingen de kinderen nog een paar laatste liedjes voor de Sint. Daarna volgt een Meet & Greet van 30 minuten, waarin cadeautjes worden uitgedeeld en iedereen met Sinterklaas en zijn Pieten op de foto kan. Een magisch moment dat deze spectaculaire meezi ng-show compleet maakt.

Exclusief te boeken bij Artiestenbureau JB Productions

Nigel's Spectaculaire Sint & Pieten Meezing-Show staat garant voor een bruisende ervaring vol energie en vrolijkheid. Boek nu deze onvergetelijke sinterklaasshow exclusief te boeken via Artiestenbureau JB Productions en maak van jouw evenement een feestelijke viering van het Sinterklaasfeest!

Meer nieuws van De Sint en Pieten Meezingshow

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact