De Sint en Pieten Meezingshow

De Sint en Pieten Meezingshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Sint en Pieten Meezingshow.

  • 1 x 90 minuten : € 1695,00
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Nigel's Spectaculaire Sint & Pieten Meezing-show

Bereid je voor op een feestelijke ervaring vol zang, dans, en plezier met de enthousiaste entertainer Nigel. Deze interactieve show, begeleid door twee vrolijke Pieten, zit boordevol spelletjes en onvergetelijke Sinterklaasliedjes. En natuurlijk wordt er ook een leuke Pieten Bingo gespeeld! Voorafgaand aan de komst van Sinterklaas, trakteert de veelzijdige presentator Nigel het hele gezin op een gezellige familieshow. Hij brengt live alle geliefde Sinterklaasliedjes ten gehore, zodat iedereen kan genieten.

Dansen, Spelletjes en Pepernoten Bakken

Zodra de klanken van 'Zie Ginds Komt De Stoomboot' weerklinken, begint het eerste deel van het spektakel met een gezamenlijke dans. Vervolgens wordt het publiek betrokken bij het inpakspel, de Sinterklaasquiz en het bakken van pepernoten. Een oer-Hollandse traditie voor het hele gezin! Niemand kan stil blijven zitten tijdens deze show, waar kinderen non-stop worden geëntertaind. Ook papa’s en mama’s worden niet vergeten, want iedereen wordt uitgenodigd om enthousiast mee te zingen met alle Sinterklaasliedjes.

Ontmoet Sinterklaas en Hoofdpiet

Na ca. 60 minuten van de show worden Sinterklaas en de hoofdpiet feestelijk onthaald. Samen met Nigel zingen de kinderen nog een paar laatste liedjes voor de Sint. Daarna volgt een Meet & Greet van 30 minuten, waarin cadeautjes worden uitgedeeld en iedereen met Sinterklaas en zijn Pieten op de foto kan. De Sint & Pieten Meezing-show met Nigel belooft een bruisende ervaring te worden, gevuld met energie en vrolijkheid. Voor je het weet, zing je alweer vrolijk 'Dag Sinterklaasje'. Mis deze onvergetelijke traditie niet! Nigel's Spectaculaire Sint & Pieten Meezing-show.

Specificaties van De Sint en Pieten Meezingshow

  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)

Nieuws van De Sint en Pieten Meezingshow

Boeking of een optie plaatsen voor De Sint en Pieten Meezingshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Sint en Pieten Meezingshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact