Meet & Greet Garfield

Meet & Greet Garfield boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Kinderacts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Garfield.

  • 1 x 45 minuten : € 875,00
  • 3 x 30 min. binnen 3 uur : € 1050,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

De Geboorte van Garfield: Een Legendarisch Begin

Sinds die gedenkwaardige dag in de keuken van Mama Leone's Italiaanse restaurant in New York, heeft Garfield wereldwijd faam vergaard. Ontdek het ontstaan van deze iconische, eigenzinnige rode kater die zich een weg heeft gebaand naar de harten van mensen over de hele wereld.

Een Unieke Persoonlijkheid: Dik, Egoïstisch, Cynisch, en Vertederend

Garfield is niet zomaar een kat; hij is een karakter op zich. Met zijn combinatie van eigenschappen, variërend van dik, egoïstisch en cynisch tot vertederend, weet hij zich te onderscheiden. Verken de diverse facetten van Garfield's persoonlijkheid die hem zo geliefd maken bij jong en oud.

De Liefde van Garfield: Eten en Slapen

Niets gaat boven Garfield's passie voor eten en slapen. Ontdek hoe zijn liefde voor lasagne, koffie en dutjes een integraal onderdeel zijn geworden van zijn charmante karakter. Leer meer over de eigenaardigheden die Garfield zo herkenbaar maken voor fans over de hele wereld.

Een Meet & Greet met Garfield: Verhoog Uw Omzet met Klauwtjes

Stel je voor dat u Garfield persoonlijk kunt ontmoeten en deel deze ervaring met uw klanten. Ontdek hoe een exclusieve Meet & Greet met Garfield uw bedrijf/winkelcentrum kan verlevendigen, een glimlach kan toveren op gezichten en zelfs uw omzet kan verhogen. Leer meer over de unieke mogelijkheden om Garfield in te zetten als een onvergetelijk element voor uw bedrijfsevenementen.

Boek Nu: Garfield's Aanwezigheid voor Een Onvergetelijke Ervaring

Mis deze kans niet om Garfield in huis te halen voor uw bedrijf. Ontdek hoe zijn charmes en ondeugende streken een blijvende indruk kunnen achterlaten op uw klanten. Boek nu uw Meet & Greet met Garfield en geef uw evenement of bedrijf een ongekende boost. Maak van uw gelegenheid iets bijzonders met de aanwezigheid van deze legendarische kater!

Specificaties van Meet & Greet Garfield

  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 7 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Garfield?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Garfield kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact