Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin

Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin.

  • 1 x 60 minuten : € 2195,00
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Stap in de bruisende wereld van Bella & Blijwin, waar entertainment van deze tijd samensmelt tot een razendsnelle show vol eigen liedjes, interactieve elementen, magische goocheltrucs, en natuurlijk, niet te vergeten, spectaculaire ballonnen. Deze dynamische kinderentertainers zorgen samen met de kinderen voor een feestelijke belevenis die helemaal past bij de trends van vandaag. Beiden hebben niet alleen faam opgebouwd op platforms zoals TikTok en televisie, maar ook met hun eigen muziek die te beluisteren is op diverse muziekplatforms.

Bij Bella en Blijwin spat de kleur en plezier er af

Blijwin en Bella Ballon, met hun opmerkelijke gelijkenissen in zang, entertainment, authenticiteit, en een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen, vormen de perfecte combinatie voor een betoverende show. Echter, ondanks hun overeenkomsten, draait deze voorstelling juist om de unieke verschillen tussen de twee. Bella en Blijwin nemen de kinderen mee op een reis vol diversiteit, gevuld met eigen liedjes, magische goocheltrucs, indrukwekkende balloncreaties en swingende discopartijen. Een reis waar gelachen wordt, gedanst en waarin de verbeelding tot leven komt.

Een show vol gekke taferelen en leuke liedjes

De show, net zo veelzijdig als de hoofdpersonen zelf, brengt niet alleen plezier, maar ook een belangrijke pedagogische boodschap: wees jezelf en moedig anderen aan hetzelfde te doen. Dit alles in het tempo dat perfect aansluit bij de belevingswereld van kinderen in 2023, inclusief hun eigen gezamenlijke duet: "Lekker Mezelf." Een show die niet alleen vermaakt, maar ook inspireert en verbindt.

Specificaties van Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag

Boeking of een optie plaatsen voor Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact