De Toverboom

De Toverboom boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Toverboom.

  • 1 x 45 minuten : € 750,00
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Deurne (visa versa)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Ontdek samen met Bart het betoverende avontuur van "De Toverboom"! Bart, die altijd graag bij zijn opa en oma logeert, besluit stiekem een kijkje te nemen in de mysterieuze kamer waar hij normaal gesproken niet mag komen. Deze kamer heeft een eigenaardig "luchtje" en staat vol met oude spullen. Net als Bart denkt weg te glippen, verschijnt plotseling de Toverboom om de hoek.

Een leuke interactieve show voor de kids

De Toverboom kindershow is een interactieve voorstelling vol humor, magie en boeiende effecten, waarbij ook educatie een belangrijke rol speelt. De pratende boom zorgt ervoor dat niets meer is wat het lijkt. En laten we eerlijk zijn, eten we allemaal wel genoeg groenten en fruit? De Toverboom maakt van deze gezonde boodschap een betoverende ervaring.

De show neemt het publiek mee op een spannende reis, waarin de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid vervagen. Kinderen worden actief betrokken bij het avontuur, waardoor de magie tot leven komt. Kortom, "De Toverboom" kindershow is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud, waarin plezier en educatie hand in hand gaan.

Specificaties van De Toverboom

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Deurne (visa versa)

Boeking of een optie plaatsen voor De Toverboom?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Toverboom kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact