Clown Vladimir

Clown Vladimir boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clown Vladimir.

  • 1 uur aaneengesloten : € 925,00
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Maak kennis met Vladimir, de naïeve clown die het leven met open armen omhelst! In zijn interactieve voorstelling brengt hij een bonte mix van acrobatische kapriolen, muziek, éénwielers, jongleren, en evenwichtskunsten, allemaal omringd door zijn geliefde maatjes: drie kikkers en een gebraden kip, gered van een mogelijke kerstdis.

Clown Vladimir haalt alles uit de kast voor het publiek

Vladimir verwacht volledige inzet van zijn pluizige vrienden en, net zo belangrijk, van het publiek. Het succes van zijn grappige en vaak hilarische capriolen hangt af van de medewerking van het aanwezige publiek. Jong en oud worden uitgenodigd om deel te nemen aan de feestvreugde en een glansrol te spelen in deze levendige voorstelling.

Hoewel deze voorstelling zowel binnen als buiten kan worden opgevoerd, komt Vladimir's unieke charme vaak nog beter tot zijn recht binnenshuis. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze voorstelling vaak wordt geboekt als voorprogramma voor sinterklaasbezoeken. Vladimir speelt dan uiteraard in op het sinterklaasthema, waardoor het publiek in de juiste feeststemming wordt gebracht.

Eenwielers, Doedelzak, jongleren... Vladimir kan alles!

Laat Vladimir en zijn kleurrijke gezelschap uw evenement verlevendigen met een interactieve voorstelling vol humor en spektakel. Neem contact met ons op om deze vrolijke clown naar uw locatie te halen en creëer een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Specificaties van Clown Vladimir

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Vladimir?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Vladimir kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact