De Dansende Beer

De Dansende Beer boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Dansende Beer.

  • 2 x 30 minuten binnen 2 à 3 uur : € 1065,00
  • 3 x 30 min. binnen 3 uur : € 1150,00
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Beer Vladimir, na decennia lang niet geheel vrijwillig te hebben gedanst in verschillende Oost-Europese steden en dorpen, bepaalt nu zijn eigen koers. Met een zelfgebouwde mini-draaimolen, geïnspireerd op de nostalgische kermissen die we kennen, trekt hij door het land en nodigt hij kinderen uit voor een onvergetelijke ervaring.

De dansende beer begeleidt kinderen rond op de mini-draaimolen

Op de rug van slechts twee figuren op de mini-draaimolen - twee mensen die als een duo door het leven dansen - krijgen kinderen de kans om plaats te nemen. Een knipoog naar de tijd waarin velen van ons 'paardje reden' op de rug van hun vader. De draaimolen neemt hen op en neer, rond en nog eens rond, want het zijn kleine, vrolijke rondjes die een glimlach op ieders gezicht toveren.

Zodra de bel gaat voor de volgende twee gelukkige kinderen, staat beer Vladimir paraat. Hij helpt de kinderen in- en uitstappen, zorgt ervoor dat ze comfortabel zitten, en danst vervolgens een vrolijk berenrondje op de opgewekte klanken van een draaiorgel. De muziek voegt een extra dimensie toe aan de betovering, terwijl de draaimolen draait en de kinderen genieten van dit unieke ritje.

Een uniek ritje met een unieke begeleider

De Dansende Beer is niet zomaar een voorstelling; het is een reis terug in de tijd, een viering van vreugde en een uitnodiging voor kinderen om deel te nemen aan een onvergetelijk avontuur. Laat Beer Vladimir en zijn mini-draaimolen uw evenement verrijken met vreugde, nostalgie en een vleugje magie.

Specificaties van De Dansende Beer

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Dansende Beer?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Dansende Beer kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact