Ballonnenman Jerry

Ballonnenman Jerry boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ballonnenman Jerry.

  • 4 uur, inclusief pauzes : € 550,00
  • Reiskosten: € 0,35 per km vanaf Zwijndrecht (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Op zoek naar iets buitengewoons voor jouw evenement? Maak kennis met Jerry de Ballonnenman, geen gewone ballonnenclown, maar een ware ballonkunstenaar! Zijn creaties zijn uniek, kleurrijk en ronduit bizar - gemaakt van ballonnen door een echte meester in zijn vak. Jerry's optreden is veel meer dan alleen ballonnen; het is topentertainment met een lach, snelheid en interactie.

Een Ballonnenkunstenaar in Actie

Jerry de Ballonnenman is niet zomaar een ballonnenclown met een standaardrepertoire van ballonhondjes en zwaarden. Nee, hij tilt ballonkunst naar een nieuw niveau. Denk aan ballonnen in de vorm van stripfiguren, voertuigen, dieren, fantasiecreaties en meer. Bijna niets is te gek voor hem, en hij laat zijn kunstwerken met humor en snelheid tot leven komen.

Voor Welke Gelegenheden is Jerry Geschikt?

Of je nu een huwelijk, kraamfeest, winkelcentrumopening, bedrijfsevenement, festival, straatfeest of welk ander evenement dan ook organiseert, Jerry de Ballonnenman voegt een dosis vrolijkheid en kunstzinnigheid toe aan de gelegenheid. Zijn aanstekelijke enthousiasme en interactie met het publiek zorgen ervoor dat niemand zijn optreden snel zal vergeten.

Bijzonderheden

Het is belangrijk om te weten dat een ballonartiest een beperkte capaciteit heeft (ongeveer 20-25 creaties per uur). Bij grote groepen kan het voorkomen dat niet iedereen een creatie krijgt. Houd hier rekening mee bij het boeken van Jerry de Ballonnenman voor jouw evenement.

Specificaties van Ballonnenman Jerry

  • Reiskosten: € 0,35 per km vanaf Zwijndrecht (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Ballonnenman Jerry?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ballonnenman Jerry kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact