Bluey Meet & Greet

Bluey Meet & Greet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Kinderacts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bluey Meet & Greet.

  • 1 x 45 minuten : € 950,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1125,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574
Ben je ook helemaal weg van de Australische geanimeerde televisieserie Bluey? De wereldwijd geliefde kinderserie heeft volwassenen over de hele wereld in zijn greep en wordt zelfs geprezen als een van de beste kinderseries van deze tijd. En nu heb je de kans om Bluey persoonlijk te ontmoeten tijdens een onvergetelijke Bluey Meet & Greet!

Ontmoet Bluey en Leer Levenslessen 

Maak je klaar om Bluey te ontmoeten.  Elke aflevering van Bluey behandelt belangrijke levenslessen op een speelse en herkenbare manier. Of het nu gaat om samenwerken, het overwinnen van angsten of het ontdekken van creativiteit, Bluey en Bingo staan altijd klaar om je te inspireren en te vermaken.

Een Magische Ervaring voor het Hele Gezin

De Bluey Meet & Greet is een unieke kans voor het hele gezin om Bluey's wereld binnen te stappen. Geniet van interactieve spelletjes, dans, knuffels en onvergetelijke momenten met je favoriete Bluey-personage. Laat je kinderen (en stiekem ook jezelf) betoveren door de warme en liefdevolle dynamiek van dit lid van de Heeler-familie.

Boek Nu en Maak Jouw Bluey-Droom Werkelijkheid!

Wil jij de magie van Bluey persoonlijk ervaren? Boek dan nu jouw Bluey Meet & Greet en maak je klaar voor een geweldige ontmoeting. Of het nu gaat om een winkelcentrum, kermis, een evenement of een speciale gelegenheid, de Bluey Meet & Greet is een unieke toevoeging die zorgt voor een blijvende herinnering.
 
Wacht niet langer! Reserveer vandaag nog en beleef een onvergetelijke dag vol plezier, lachen en betekenisvolle momenten met Bluey.
 
 

Specificaties van Bluey Meet & Greet

  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Bluey Meet & Greet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bluey Meet & Greet kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact