Sinterklaasshow met Sander

Sinterklaasshow met Sander boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sinterklaasshow met Sander.

 • 1 x 45 minuten : € 0,00 (Opbouw: +-70min, afbouw 30min.)
 • 1 x 60 minuten : € 0,00 (Opbouw: +-70min, afbouw 30min.)
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Als u op zoek bent naar een vrolijke en energieke Sinterklaasshow die uw kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes laat lachen aan de lopende band, dan is de interactieve Sinterklaasshow van entertainer Sander echt iets voor u!

Interactieve show op maat van uw event

Sander is een ervaren entertainer die perfect weet hoe hij de aandacht van kinderen kan krijgen en behouden gedurende de hele show. Met zijn komisch goochelen, herkenbare Sinterklaas liedjes, luchtige ballonnenspel en hilarische buikspreekact weet hij het publiek te vermaken en te betrekken bij de show. De show is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die de sfeer willen proeven van het Sinterklaasfeest. Sander neemt namelijk ook Charlie, het brutale buurjongetje, mee op avontuur en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Geweldig evenement vol met goocheltrucs en pret

De interactieve Sinterklaasshow is voorzien van een professioneel showdecor en geluid en uiteraard ook de komst van Sinterklaas. Het is ook mogelijk om een voorprogramma te boeken zonder Sinterklaas of om de show samen met Sinterklaas te boeken.

Als u deze show boekt, dan bent u verzekerd van een spetterende en interactieve ervaring voor uw kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en uw kinderen te laten genieten van een onvergetelijke Sinterklaasshow!

Kleedkamer is nodig bij show.

Show is te boeken met of zonder:

 • Sinterklaas
 • Pieten en strooigoed
 • een troon voor sinterklaas
 • meet&greet met sint


 

Specificaties van Sinterklaasshow met Sander

 • Decor: Inclusief
 • Afmetingen: 8,40 meter breed x 2,65 meter hoog (of 6,40 of 4,40 of 3,75 of 3,00 meter breed) indien mogelijk
 • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
 • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Sinterklaasshow met Sander?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sinterklaasshow met Sander kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact