Bella Ballon - Fantoom Piñata

Bella Ballon - Fantoom Piñata boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bella Ballon - Fantoom Piñata.

  • 1 x 75 minuten : € 1450,00
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Een ware kinder entertainer

Bella Ballon is een ervaren artiest die altijd voor een feestelijke sfeer zorgt. Bella Ballon is niet zomaar een artiest, ze is een ware entertainer die kinderen betovert met haar creaties en optredens. Met haar jarenlange ervaring als ballonartiest, weet ze als geen ander hoe ze kinderen kan meenemen op een avontuurlijke reis vol fantasie en plezier.

Fantoom Piñata een show vol balloncreaties en humor

Haar show, genaamd Fantoom Piñata, is een ware traktatie voor de zintuigen. Met haar magische tovertrucs en enorme balloncreaties, spreekt Bella Ballon tot de verbeelding van de kinderen en laat ze hen opgaan in hun eigen fantasiewereld. Daarnaast zorgt ze ook voor een goede dosis humor en interactie, waardoor de kinderen volop kunnen lachen en zich helemaal kunnen uitleven.

Maar dat is nog niet alles! Bella Ballon is niet alleen een ballonartiest, ze is ook een getalenteerde zangeres en danseres. Tijdens haar show zingt ze vrolijke liedjes die de kinderen uitnodigen om mee te zingen en te dansen. En dat laatste kunnen ze zeker goed, want Bella Ballon leert hen ook nog eens te gekke dans moves.

Meet & Greet met Bella Ballon na de show

En dan hebben we het nog niet gehad over de meet and greet na de show. Hier krijgen de kinderen de kans om Bella Ballon persoonlijk te ontmoeten en misschien zelfs een ballonfiguur te krijgen om mee naar huis te nemen. Dit maakt het feest helemaal compleet en zorgt voor een onvergetelijke herinnering.

Kortom, boek Bella Ballon voor een uniek en onvergetelijk evenement waar fantasie, plezier en interactie centraal staan. Bella Ballon zorgt gegarandeerd voor een feestelijke sfeer en een glimlach op het gezicht van alle kinderen (en misschien zelfs volwassenen!).

Specificaties van Bella Ballon - Fantoom Piñata

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag

Boeking of een optie plaatsen voor Bella Ballon - Fantoom Piñata?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bella Ballon - Fantoom Piñata kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact