Meet & Greet Troetelbeertje Funshine

Meet & Greet Troetelbeertje Funshine boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Kinderacts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Troetelbeertje Funshine.

  • 1 x 45 minuten : € 950,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1125,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574
Welkom bij onze uitgebreide Troetelbeer-familie met de nieuwste toevoeging: Funshine, ook wel bekend als Zonnebeer! Funshine is een vrolijke gele Troetelbeer die gespecialiseerd is in het brengen van plezier en het maken van grappen. Met zijn stralende persoonlijkheid zal hij zeker een glimlach op ieders gezicht toveren.

Funshine met zijn verlichte buikje

Een uniek kenmerk van Funshine is zijn verlichte buikje. Zijn buikje kan namelijk licht geven in het donker, wat hem extra speciaal maakt. Of het nu op een evenement, feest of bijeenkomst is, Funshine zal zeker de aandacht trekken, vooral in de avonduren. Zijn oplichtende buikje maakt hem een echte eyecatcher die een magische sfeer creëert.
 
Wilt u uw evenement onvergetelijk maken? Dan is Funshine de perfecte keuze. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en grappige karakter zorgt hij voor een gezellige en vrolijke sfeer. Of het nu gaat om kinderen of volwassenen, Funshine brengt een positieve energie en laat iedereen genieten van een onvergetelijke tijd.

Troetelbeertje met een verlichte buik: een ware sensatie!

Met Funshine als middelpunt van uw evenement bent u verzekerd van een unieke ervaring. Zijn verlichte buikje trekt niet alleen de aandacht, maar zorgt ook voor een warme gloed die de omgeving verlicht. Of het nu een buitenfeest, een bedrijfsevenement of een kinderfeestje is, Funshine voegt een magisch element toe aan de setting.
 
Geniet van zijn stralende aanwezigheid terwijl hij rondloopt en interactie heeft met de gasten. Funshine kent talloze grappen en zal iedereen vermaken met zijn humor en levendige persoonlijkheid. Kinderen zullen dol zijn op zijn speelse karakter en volwassenen kunnen even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en genieten van een moment vol plezier.

Maak uw evenement compleet met Funshine

Bent u op zoek naar een manier om uw evenement te optimaliseren en een blijvende indruk achter te laten? Funshine is de perfecte aanvulling! Zijn verlichte buikje, vrolijke aard en vermogen om plezier te brengen, maken hem een onmisbaar onderdeel van elke gelegenheid.
 
Of u nu een verjaardagsfeest, een festival of een bedrijfsbijeenkomst organiseert, Funshine zal de show stelen en ervoor zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft. Met zijn charme en levendige persoonlijkheid zal hij jong en oud vermaken en een glimlach op ieders gezicht toveren.
 
Wacht niet langer en voeg Funshine, de stralende Zonnebeer, toe aan uw evenement! Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring. Ontdek zelf waarom Funshine de perfecte keuze is om plezier en vreugde te brengen aan elke gelegenheid.

Specificaties van Meet & Greet Troetelbeertje Funshine

  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Troetelbeertje Funshine?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Troetelbeertje Funshine kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact