De Brandnetelheks

De Brandnetelheks boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Brandnetelheks.

  • 1 x 45 minuten : € 895,00
  • 1 x 45 minuten : € 895,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

De brandnetelheks is een voorstelling speciaal gemaakt voor Kinderboekenweek 2022.

De voorstelling is een mix van magie (goocheltrucs), en een sprookjesachtig verhaal rond het thema Gi-Ga-Groen. Er is veel interactie met de kinderen die vanaf het begin meegenomen worden in het sprookje.

Alles wat met toveren te maken heeft

Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft. Daarom heeft hij een grote verzameling toverspullen. Als hij door zijn verzameling heen gaat vindt hij een vreemd  kistje. Hij maakt het potje open en tot zijn grote schrik wordt de brandnetelheks wakker. De brandnetelheks wil alle mooie bloemen, plantjes en bomen op de wereld veranderen in brandnetels.

Hulp van oude Tovenaar

Aires weet niet wat hij moet doen, want bomen en planten zijn heel belangrijk op deze aarde. Alleen maar overal brandnetels dat zou verschrikkelijk zijn. Gelukkig krijgt Aires hulp uit onverwachte hoek. Samen met de kinderen en de oude tovenaar probeert hij de brandnetelheks tegen te houden.

Gedurende deze voorstelling is iedereen getuige van de meest wonderlijke dingen vliegende tafels, pannen die tot leven komen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen uit het niets.

Specificaties van De Brandnetelheks

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor De Brandnetelheks?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Brandnetelheks kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact