Sport Discoshow voor Kids

Sport Discoshow voor Kids boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sport Discoshow voor Kids.

  • 1 x 60 minuten : € 1195,00
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Tilburg (v.v.).
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Is iedereen er klaar voor? Doe je handen maar omhoog en zwaai van links naar rechts. We gaan beginnen met de warming-up en daarna op volle snelheid door met andere bewegingen op muziek. En niet gevreesd want we doen ook spelletjes tussendoor waarbij je grappige prijsjes kunt winnen, waar je niets aan hebt  (haha).

Interactieve Sport Kinderdisco met zang en spelletjes

De Sport-Discoshow is geschikt voor kids van 3 – 12 jaar en uiteraard hoeven papa’s, mama’s, opa’s en oma’s niet toe te kijken maar mogen ze ook actief meedoen. Een uur lang interactieve show met spelletjes, prijsjes, dansjes & live zang.

Bomvol super leuke nummers om mee te zingen of op te dansen, van dansmoves weten ze er bij de Sport Discoshow genoeg, en natuurlijk kunnen er ook jumping jacks verwacht worden.

Specificaties van Sport Discoshow voor Kids

  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: € 0,55 per km vanaf Tilburg (v.v.).

Boeking of een optie plaatsen voor Sport Discoshow voor Kids?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sport Discoshow voor Kids kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact