Beau Potman Magie en Illusies

Beau Potman Magie en Illusies boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Beau Potman Magie en Illusies.

  • 1 x 30 minuten : € 1350,00 (Magic Show)
  • 1 x 30 minuten : € 2450,00 (Illusionisten Show Beau & Julian)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Stel jezelf eens voor hoe het is om op te groeien in een wereld vol magie en illusies. Het kenmerkt de jeugd van Beau Potman, met een vader die haar op vroege leeftijd al liet kennismaken met magic en entertainment.

Vrouwelijk Illusionist

Nu, vele jaren later, treedt ze in de voetsporen van haar vader. Beau Potman is pas 19 jaar oud, maar brengt nu al wervelende shows vol verbazing en verrassing. Als één van de weinige vrouwlijke illusionisten van Europa tovert Beau op hoog tempo duiven tevoorschijn, wisselt ze van kleding of zelfs van plaats! Eén zekerheid: tijdens haar shows verdwijnen en verschijnen de gekste dingen!

Bekend van o.a. Holland's Got Talent

De enorme kwaliteit die Beau Potman met haar optredens levert werd ook in medialand opgemerkt. Zo schitterde Beau al op landelijke televisie in het RTL4 programma Holland’s Got Talent. Mede dankzij haar TV-debuut scoorde ze een flinke achterban op social media. Intussen gaat Beau op TikTok richting de één miljoen volgers, heeft ze 117.000 volgers op Instagram en telt haar YouTube account meer dan 61.000 abonnees. Hierdoor heeft Beau een maandelijks bereik op social media van meer dan 10 miljoen views.

Influencer en Magic Entertainer

De combinatie van influencer en magic entertainer maakt Beau enorm interresant voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van een speciale magic act op een bedrijfsevenement tot een samenwerking op social media; het behoort allemaal tot de uitgebreide mogelijkheden van Beau Potman.

Welkom in de wereld van magie, waar niets is wat het lijkt…

Laat je verbazen, door Beau Potman!

Boeking of een optie plaatsen voor Beau Potman Magie en Illusies?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Beau Potman Magie en Illusies kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact