Nederlandse Ziggy Krassenberg verrast in American Idol

© American Idol
5-3-2024

Op weg naar de top: Ziggy Krassenberg uit Zutphen schittert in American Idol

In een opmerkelijke uitzending van Idols, maakt de Nederlandse artiest en influencer Ziggy Krassenberg uit Zutphen zich op voor een sensationele verschijning in het wereldberoemde American Idol. Met zijn 22 jaar hoopt hij via deze talentenjacht in de Verenigde Staten door te breken en zijn naam te vestigen als internationale ster.

Ziggy is een bekend gezicht van Nederlandse bodem

Met eerdere deelnames aan Nederlandse talentenshows, waaronder Idols, The Voice en K2 zoekt K3, is Krassenberg geen onbekende voor de Nederlandse televisiekijker. Desondanks bleef zijn succes in eigen land beperkt. Echter, zijn indrukwekkende auditie bij American Idol, waarbij hij grootheden als Katy Perry en Lionel Richie overtuigde, ging viraal met meer dan een half miljoen views op YouTube binnen 24 uur.

American Dream leidt Ziggy naar Amerikaanse bodem

Al van jongs af aan koesterde Krassenberg de Amerikaanse droom. Met zijn uitgesproken persoonlijkheid, indrukwekkende zangtalent en natuurlijke steruitstraling wist hij de kritische jury van American Idol te imponeren. In tegenstelling tot Nederland, waar zijn succes belemmerd werd door onbegrip, voelde hij zich in de VS gehoord en gezien.

Een staande ovatie en hopelijk groot succes in Hollywood week

Met een staande ovatie van jurylid Lionel Richie en lovende woorden van Katy Perry heeft Ziggy Krassenberg de eerste hindernis overwonnen. Nu staat hij voor de uitdaging van de Hollywood Week, waar bepaald wordt of hij niet alleen een goede zanger is, maar ook een ware ster. Krassenberg kijkt vol trots uit naar deze fase en is vastbesloten om zijn American Idol-avontuur voort te zetten.

Nederlandse droom op de achtergrond

Terwijl de focus op Amerika ligt, koestert Krassenberg nog steeds een grote Nederlandse droom. Een uitnodiging voor het Eurovisie Songfestival zou hij direct accepteren. Maar voor nu staat American Idol op de voorgrond, en hij hoopt op een succesvol vervolg in de Hollywood Week, waar zelfs een miljoenendeal mogelijk in het verschiet ligt.

Meer nieuws van Ziggy Krassenberg

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact