Nieuwe liedjes van Fenna Ramos

29-4-2023

Niets maakt de Meivakantie completer dan de opzwepende deuntjes van Fenna Ramos!

Met haar nieuwste releases die nu beschikbaar zijn op haar Spotify playlist en alle opwindende liedjes die ze voor Zin in Zappelin heeft geproduceerd, zoals het pakkende 'Automatisch', het inspirerende 'Een Nieuw Begin', het vrolijke 'Dit Is De Dag', en nog veel meer, belooft Fenna Ramos ons een muzikale ervaring om nooit te vergeten!

Dus, als je op zoek bent naar een manier om jezelf te vermaken en je zintuigen te prikkelen, zoek dan niet verder dan de speelse en energieke liedjes van deze veelbelovende artieste!

Wie is Fenna Ramos?

Fenna Ramos is een opkomende Nederlandse zangeres die al snel naam heeft gemaakt in de muziekwereld met haar unieke stijl en onderscheidende stemgeluid. Met haar eerdere hits zoals 'Better Now' en 'Waste Your Time' heeft ze een loyale fanbase opgebouwd en met haar recente releases heeft ze nog meer aan populariteit gewonnen.

Haar meest recente liedjes zijn niet alleen vrolijk en energiek, maar hebben ook een inspirerende boodschap. 'Een Nieuw Begin' bijvoorbeeld, gaat over de kracht van verandering en het omarmen van nieuwe kansen, terwijl 'Automatisch' gaat over het vinden van innerlijke rust en het loslaten van stress.

Aanstekelijke muziek onder de kinderen

Het is niet verrassend dat Fenna Ramos een groot publiek heeft weten te bereiken, vooral onder jongere luisteraars. Haar muziek is aanstekelijk en zit vol positieve energie, waardoor het de perfecte soundtrack is voor de Meivakantie of voor elk ander moment waarop je je wilt laten meeslepen door de beat.

 

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact