Fenna Ramos van Zappelin

Fenna Ramos van Zappelin boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Kinderacts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fenna Ramos van Zappelin.

  • 1 x 30 min. en Meet & Greet van 15 min. na de show : € 2950,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Fenna is een bekende voor jong en oud als het gezicht van kinderzender NPO Zappelin, waar ze dagelijks te zien en te horen is als de zenderstem en in programma’s zoals “Zin in Zappelin” en “Het Feest van Zappelin” . Daarnaast vertolkt ze een van de hoofdrollen in de films en serie Misfit. Op YouTube is Fenna ook een grote hit met miljoenen views, waarvan haar best bekeken filmpje meer dan 80 miljoen views heeft aangetikt.

Fenna zingt liedjes van TV uit Zappelin

Met haar eigen nummers en bekende kinderliedjes van Zappelin nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis voor de buis met haar mee te zingen en dansen. Fenna is nu ook te boeken zodat de kinderen, ouders en opa’s en oma’s live met haar mee kunnen dansen en zingen met de liedjes, die de kinderen kennen van tv.

“Heb heel veel zin om nu het land in te gaan en de kids, waar ik elke dag thuis in de woonkamer kom, te gaan ontmoeten”, aldus Fenna. Na haar show neemt Fenna de tijd om met haar fans op de foto te gaan tijdens een meet & greet.

Van Soapster naar een bekende ster voor Kinderen

Fenna was afgelopen jaar onder andere ook te zien in het programma “Try Before You Die” , presenteerde de Europese uitzending rondom de opening van het Eurovision Songfestival en als Ingrid Jagtman in dagelijkse soap Goede Tijden Slechte Tijden. Fenna speelde eerder in musicals als  Cha Cha in de Stage Entertainment musical Grease, Michelle in de musical Dreamgirls, Kiki in Flashdance en begon al jong als Cecile in de musical Annie. Fenna is van soapster een echte ster bij de kinderen geworden.

Winnares bij de VIP editie van 'Lego Masters' en kandidaat bij 'Weet ik Veel'

Je kunt de televisie niet aan doen of Fenna is te zien. Zo heeft ze samen met Kes van den Broek een duo gevormd voor de VIP editie van 'Lego Masters" en deze glansrijk gewonnen! Ook heeft ze haar kennis getest met de deelname aan het RTL 4 programma 'Weet ik Veel' met presentator Beau van Erven Dorens.

Kortom, niet alleen een enthousiaste artiest, maar ook een graag geziene gast/deelnemer!

Show is ook aan te passen op sinterklaas evenementen

 

Specificaties van Fenna Ramos van Zappelin

  • Geluid: Inclusief M-set

Onze klanten waarderen Fenna Ramos van Zappelin gemiddeld met: 5 5

Totaal 1 mening
  • Fenna Ramos van Zappelin Klant:
  • Ingevuld door: Marlon
  • Locatie: Alphen aan den Rijn
  • Datum: zaterdag 18 juni 2022
5 5

Fijn, bleef in overleg met haar manager langer op het event om met wat meer kinderen op de foto te gaan.

Boeking of een optie plaatsen voor Fenna Ramos van Zappelin?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fenna Ramos van Zappelin kunt u contact opnemen met ÊÊn van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact