Piano Pieten

Piano Pieten boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piano Pieten.

  • 1 x 45 minuten : € 3250,00
  • Reiskosten: € 0,85 per km vanaf Molenaarsgraaf v.v.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574
Rommel de Bommel, wat een gestommel, hoor ik me daar... de vrolijke klanken van de Te Gekke Piano Pieten?
Ervaar met al jouw medewerkers en hun gezin het allergrootste sing-a-long Sinterklaasfeest op jouw eigen bedrijfslocatie!

Haal de meest unieke Sinterklaasact van dit moment in 'huis': de Te Gekke Piano Pieten Show.

Op hun twee prachtige Pepernotenvleugels spelen de pieten op verzoek van de kinderen, en natuurlijk ook van de ouders, de meest favoriete Sinterklaasliedjes aller tijden! Het repertoire van de Piano Pieten kent geen grenzen, dus vraag maar raak.

Natuurlijk zal Sinterklaas niet ontbreken in deze show!

Na afloop kunnen de kinderen natuurlijk ook op de foto met Sint en de Piano Pieten. Daarnaast kunnen Sint en de Piano Pieten cadeautjes uitdelen aan de kinderen. De cadeautjes kunnen door ons vezorgd worden.
 
Naast het interactieve liveoptreden van de Piano Pieten bereiden zij, samen met het publiek, in afwachting van de komst van Sinterklaas, ook het grote feest voor! Alles moet helemaal pepernootperfect, tiptoptaaitaai in orde zijn! Maar, waarom maakt Politiepiet zich dan toch zo druk? Via een liveverbinding met het Pietenpolitiebureau, zichtbaar op het grote scherm, blijkt het complete chaos te zijn. Wat is daar toch aan de hand? Zullen de kinderen samen met Sinterklaas en de Piano Pieten het grote mysterie kunnen oplossen?
 
Geniet samen van vrolijke muziek, hilarische humor, gigagezellige grapjes en sensationele spanning, mét bezoek van Sinterklaas, in de allerleukste act van het jaar: De Te Gekke PianoPietenShow! 

Specificaties van Piano Pieten

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,85 per km vanaf Molenaarsgraaf v.v.

Boeking of een optie plaatsen voor Piano Pieten?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piano Pieten kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact