Unit - Handen Wassen

Unit - Handen Wassen boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kinderattracties. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Unit - Handen Wassen.

  • Prijs op aanvraag
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

NIEUW! Gedurende de Corona-crisis worden al onze Kids Workshops voorzien van een Unit - Handen Wassen. Voordat kinderen deelnemen aan een Kids Workshop, moeten zij eerst hun handjes goed wassen. Daarna mogen zij pas plaatsnemen op het terras. Indien gewenst kunnen ze bij het verlaten van de Kids Workshop nogmaals hun handen wassen. 

Unit - Handen Wassen gedurende Coronacrisis standaard bij Kids Workshops

Handen wassen moet bij iedereen vanzelfsprekend worden. Kleine kinderen kunnen dit maar beter zo snel mogelijk leren. Ideaal dus als ze dit ook al leren bij een activiteit waaraan ze deel gaan nemen.
De Handenwas Unit is voorzien van zeepdispenser, stromend water en papieren handdoekjes.
Handhygiene is ontzettend belangrijk en op deze manier wordt het super gemakkelijk.

Waarom kiezen wij voor handen wassen en niet voor anitbacteriële handzeep?

Uit onderzoek is gebleken dat antibacteriële handzepen, waarvan we denken dat ze hygiënisch zijn in werkelijk juist schadelijk zijn voor de mens. Ze bestrijden de goede bacteriën en kunnen ervoor zorgen dat we daardoor juist vaker ziek worden. Ze zijn zo slecht en schadelijk dat de gezondheidsraad adviseerd alle desinfecterende producten van de markt te weren. Aldus een artikel in het Algemeen Dagblad.

Je kunt het artikel hier teruglezen.

Boeking of een optie plaatsen voor Unit - Handen Wassen?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Unit - Handen Wassen kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact