Muziektheater Alle dagen Feest

Muziektheater Alle dagen Feest boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Muziektheater Alle dagen Feest.

 • 1 x 50 - 60 minuten : € 750,00
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Een interactieve muziekvoorstelling van Tijl is altijd een feest, maar tijdens deze feestshow doet hij er nog een schepje bovenop. Deze voorstelling is een waar meedoefeest, waarbij kinderen constant betrokken worden: springen, dansen, zingen, zelf muziek maken en meer! Er zijn ballonnen en confetti.

Samen bouwen we een onvergetelijk feest!

Natuurlijk gaan de kinderen samen met Tijl uit volle borst 'Lang zal ze leven' zingen, wordt er volop gedanst en met ballonnen gezwaaid bij het lied 'Alle dagen feest' en maken we kennis met 'Koning Horlepiep de Derde' die al zijn hele leven op zoek is naar de allerraarste dans.

Heel geschikt voor basisscholen, jubileum leerkrachten, verjaardag meesters/ juffen, opening nieuwe locatie, afsluiting schooljaar. De voorstelling werkt ook prima in de buitenlucht (festivals), in het theater, tijdens een dorpsfeest en verder alle andere redenen om een feest te vieren!

Enkele reacties met betrekking tot de show - Muziektheater Alle dagen Feest

 • "Wat een feest! De kinderen werden helemaal gegrepen door het optreden van Tijl. Genieten voor de kinderen, maar ook voor ons! Tijl maakt er echt een feestje van, een grote aanrader!"
   
 • "Tijl is zeer actief en zijn shows zijn echt zeer INTERACTIEF, zo zijn en blijven de kinderen (en ouders) zeer betrokken en hebben allen echt veel plezier. Geweldige shows dus voor alle leeftijden met veel variatie in zang met een fijne interactie."
   
 • "Wat een geweldig leuke en interactieve show! Van 4-12 jaar deden ze allemaal enthousiast mee."
   
 • "Het was een superleuke, interactieve voorstelling waarbij de kinderen vaak werden betrokken. Veel zang en leuke muziek passend in het thema. Tijl is enorm enthousiast en vol energie! Kortom zeer de moeite waard!"

Deze voorstelling is flexibel inzetbaar, zowel qua lengte als precieze doelgroep.

Specificaties van Muziektheater Alle dagen Feest

 • Geluid: Inclusief tot 400 personen.
 • Licht: inclusief licht
 • Leeftijd: Kinderen van 4 tot 12 jaar.
 • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Muziektheater Alle dagen Feest?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Muziektheater Alle dagen Feest kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact