Het Typische Huis

Het Typische Huis boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Acts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Typische Huis.

  • 3 x 40 min. binnen 4 uur. : € 1150,00
  • 2 x 40 min. binnen 3 uur. : € 1050,00
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Altijd al willen weten wat er zich achter gesloten deuren afspeelt? Kom gezellig gluren bij de buren. Of beter, bel gelijk even bij ze aan!  Roddels, romances, geroezemoes en avances; doldwaze dilemma’s en curieuze cliffhangers: luister naar Villa Gefluister!

Een huis op wieltjes - geweldig leuk straattheater

Dit parmantige pand op wieltjes wiebelt en worstelt zich een weg langs nieuwsgierige aagjes, op zoek naar de juiste luistervinken die het mysterie kunnen oplossen. Want het nogal typische huis - aan een merkwaardige laan in een vrij vreemdsoortig stadje - rammelt van de praatjes tussen zijn kieren en gaatjes. Met intriges om van te smullen, kwebbelen de inwoners je een voor een de oren van het hoofd, maar jij bepaalt wie!

Neem een kijkje in dit Typische Huis en kom meer te weten over zijn bewoners

Help Hetty de huismeester en trek aan de bel bij Wollige Wilma, Diamant Donna, Lollige Lot, Gierige Gert of agent Aangeschoten Aard.
Dit typische theater vertelt je de ware geheimen achter Lot haar verdwenen konijn, Donna’s gestolen diamanten en ander duister gefluister. Of is het allemaal poppenkast?

Specificaties van Het Typische Huis

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Het Typische Huis?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Typische Huis kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact